Oddevold tog en efterlängtad seger efter 3-2 (2-2) mot FC Trollhättan på en solig VM-Arena. Trollhättan inledde matchen bäst och kunde efter 12 minuter panga in 0-1, helt otagbart i Mattias Olssons högra kryss. 10 minuter senare gjorde FCT’s bästa spelare, förre Oddevoldaren Petrit Zhubi 0-2 inför ett passivt Oddevoldförsvar. Minuten senare reducerade Mattias Karlsson till 1-2 efter bra förarbete av Kim Karlsson. En bjudning från trollhättemålvakten innebar 2-2 endast fem minuter senare då Ibbe styrt bollen i mål mellan benen på nyssnämnde målvakt. Om första halvlek var fördel Trollhättan så var det Oddevold som tog över
taktpinnen allt mer i andra. Med fem minuter kvar så avgjorde Tom Ekliden matchen på egen hand efter ett mäktigt solonummer och avslut från 25 meter, klockrent i krysset. Oddevold vinner således en spelmässigt underhållande och jämn match. Jag brukar inte kommentera domarinsatsen, men det är synd att domaren håller en så pass ojämn och låg nivå att matchen blir ryckig och flera märkliga kort åtbåda håll…nå väl, viktigaste är tre poäng och nyfunnet självförtroende för Oddevold!